Hurricane Red

"DET ER LANGT FRA SIKKERT, AT JEG NOGENSINDE FÅR EN HEST SOM HURRICANE RED I TRÆNING IGEN. HAN VAR MIN FØRSTE DERBYVINDER - ET UNIKUM - OG JEG GLÆDER MIG TIL AT TRÆNE HANS AFKOM I FREMTIDEN"

Træner

Lennart J:r Reuterskiöld.

Vinder af 18 løb som 3-, 4-, 5-, 6-, 7- og 8-årig, 1600m – 2400m, placeret 23 gange og 7.874.331 SEK i 43 starter.

kun uplaceret 2 gange i hele sin karriere!

 

1ST Stockholms Stora Pris (Gr.3), Täby

1ST Oslo Cup (Gr.3), Øvrevoll

1ST Pramms Memorial (Gr.3), Jägersro

1ST Stockholms Stora Pris (Gr.3), Bro

1ST Svenskt Derby (L), Jägersro,

1ST Songline Classic (L), Täby

1ST Skånska Fältrittklubbens (L),(to gange)

1ST Voterlöpning, Jägersro

1ST Hurricanelöpning, Jägersro

2ND Stockholm Cup In'tional (Gr.3), Täby

2ND Oslo Cup (Gr.3), Øvrevoll

2ND Stockholms Stora Pris (Gr.3), Täby

2ND Marit Sveaas M'rial (Gr.3), Øvrevoll

2ND Stockholm Cup In'tional (Gr.3), Bro

2ND Pokalløb, Klampenborg

2ND Skånska Fältrittklubbens (L), Jägersro

2ND Pramms Memorial (L), Jägersro

2ND Skånelandlöpning, Jägersro

"HAN GAV ALTID ALT HVAD HAN HAVDE I SIG. OG SÅ HAVDE HAN EN SPEED SOM FÅ ANDRE KUNNE MATCHE".

Jockey Jacob Johansen

 

HURRICANE RED (IRE)

 

Med 18 sejre og 23 øvrige placeringer i en karriere der spandt over syv sæsoner og indbragte 7.874.331 SEK, er Hurricane Red én af tidernes største publikumsfavoritter i svensk galopsport. Han var Skandinaviens 3-årschampion og opnåede gennem sine fem Gruppeløbstriumfer og flere Listed-sejre den samme hæder som ældre hest

 

I 43 starter indløb han over 7 million svenske kronor og opnåede en OR på 110, svarende til 95 i skandinavisk handicap.

“Hurricane Red gav igennem sin lange karriere alt hvad havde hver eneste gang, og kun to gange i 43 starter sluttede han uden for præmierækken, hvoraf den ene var i et tysk Gruppe-1-opgør. Han er en hest med enorm karisma, og vi glæder os til at præsentere ham som ny avlshingst”, siger York Stutteris Alexander Elsass.

 

Hurricane Red, der igennem hele sin karriere var i træning hos Lennart Jr Reuterskiöld på Jägersro, forbliver i Stall Zadas ejerskab.

 

York Stutteri har netop udgivet deres online-reklame for Hurricane Red, hvor tre af hingstens helt store triumfer blandt andet kan genopleves – nemlig Svenskt Derby (L), Pramms Memorial (Gr.3) samt en af de i alt tre sejre i Stockholms Stora Pris (Gr.3).

HURRICANE RUN (IRE)

Hurricane Red er søn af Coolmores afdøde champion HURRICANE RUN (Montjeu), der som 3-årig vandt Irish Derby (Gr.1) og Prix de l'Arc de Triomphe (Gr.1) og som 4-årig fulgte op med sejr i Tattersalls Gold Cup (Gr.1) og King George VI & Queen Elizabeth Diamond Stakes (Gr.1).

Hurricane Run gik i avlen i 2007 til en bedækningstakst på 30.000 euro og nåede 10 hele sæsoner, hvor han bl.a. blev far til Gruppe/Grade-1-vinderen Ectot og den irske Derby-3'er Memphis Tennessee.

BOUNCE (FR)

Hurricane Reds mor er den dobbelte franske vinder Bounce (efter Prix de l'Arc-vinderen Trempolino). Foruden Hurricane Red er Bounce mor til den skandinaviske championhoppe og mangedobbelte Listed-vinder Icecapada og til den franske Listed-vinder Bernieres.

Moderlinjen tæller desuden den franske Listed-vinder og Gruppe-1-placerede Simplex, Listed-vinderne Apex King, Salut l'Africain, Vangaug, Deauville Vision og ikke mindst den franske championstayer og Gruppe-1-vinder Top Sunrise.