HURRICANE RED

Født i Irland, 2010
Hurricane Run – Bounce v. Trempolino

1. oktober føl, 2024 - Fee ex. moms:

DKK 8.000,-

HURRICANE RED (IRE)

Han var Skandinaviens 3-årschampion med sejr i bl.a. Svenskt Derby (L). Som ældre hest opnåede han gennem sine fem Gruppeløbstriumfer og flere øvrige Listed-sejre samme hæder. Hans første 2-åringer rammer væddeløbsbanerne i 2022 !!

OM HURRICANE RED

Med 18 sejre og 23 øvrige placeringer i en karriere der spandt over syv sæsoner og indbragte 7.874.331 SEK, er Hurricane Red én af tidernes største publikumsfavoritter i svensk galopsport. Han var Skandinaviens 3-årschampion og opnåede gennem sine fem Gruppeløbstriumfer og flere Listed-sejre den samme hæder som ældre hest.

I 43 starter indløb han over 7 million svenske kronor og opnåede en OR på 110, svarende til 95 i skandinavisk handicap. Hurricane Red gav igennem sin lange karriere alt hvad havde hver eneste gang, og kun to gange i 43 starter sluttede han uden for præmierækken, hvoraf den ene var i et tysk Gruppe-1-opgør. Han er en hest med enorm karisma, og vi glæder os til at præsentere ham som ny avlshingst”, siger York Stutteris Alexander Elsass.

Hurricane Red, der igennem hele sin karriere var i træning hos Lennart Jr Reuterskiöld på Jägersro, forbliver i Stall Zadas ejerskab.

HURRICANE RUN (IRE)

Hurricane Red er søn af Coolmores afdøde champion HURRICANE RUN (Montjeu), der som 3-årig vandt Irish Derby (Gr.1) og Prix de l’Arc de Triomphe (Gr.1) og som 4-årig fulgte op med sejr i Tattersalls Gold Cup (Gr.1) og King George VI & Queen Elizabeth Diamond Stakes (Gr.1). Hurricane Run gik i avlen i 2007 til en bedækningstakst på 30.000 euro og nåede 10 hele sæsoner, hvor han bl.a. blev far til Gruppe/Grade-1-vinderen Ectot og den irske Derby-3’er Memphis Tennessee.

BOUNCE (FR)

Hurricane Reds mor er den dobbelte franske vinder Bounce (efter Prix de l’Arc-vinderen Trempolino). Foruden Hurricane Red er Bounce mor til den skandinaviske championhoppe og mangedobbelte Listed-vinder Icecapada og til den franske Listed-vinder Bernieres. Moderlinjen tæller desuden den franske Listed-vinder og Gruppe-1-placerede Simplex, Listed-vinderne Apex King, Salut l’Africain, Vangaug, Deauville Vision og ikke mindst den franske championstayer og Gruppe-1-vinder Top Sunrise.

Hurricane Red første årgang blev vel modtaget ved auktionerne i 2021

Hingsteåring ud af La Petite Chinoise solgte for DKK 220.000,- til 360 North Racing

LØBSKARRIERE

“Det er langt fra sikkert, at jeg nogensinde får en hest som Hurricane Red i træning igen. Han var min første Derbyvinder – et unikum – og jeg glæder mig til at træne hans afkom i fremtiden”. – Lennart J:r Reuterskiöld.

Vinder af 18 løb fra 3 – 7 år, 1400m – 2650m på dirt og græs, placeret 23 gange og 7.874.331 kr. i 43 starter.

1st Oslo Cup (Gr.3), Øvrevoll

1st Stockholms Stora Pris (Gr.3), Täby

1st Pramms Memorial (Gr.3), Jägersro

1st Stockholms Stora Pris (Gr.3), Bro Park

1st Svenskt Derby (L), Jägersro

1st Songline Classic (L), Täby

1st Skånska Fältrittklubbens (L), to gange

1st Voterlöpning, Jägersro

1st Hurricanelöpning, Jägersro

2nd Stockholm Cup International (Gr.3), Täby

2nd Stockholm Cup International (Gr.3), Bro Park

2nd Oslo Cup (Gr.3), Øvrevoll

2nd Marit Sveaas Minneløp (Gr.3), Øvrevoll

2nd Stockholms Stora Pris (Gr.3), Täby

2nd Pokalløb (L), Klampenborg, 

2nd Skånska Fältrittklubbens (L), Jägersro

2nd Pramms Memorial (L), Jägersro

2nd Skånelandlöpning, Jägersro